Strikjes magenta

Herenstrik donkerroze gevlekt

Dompel jezelf onder in de trendy charme van onze magenta gevlekte strik. Het betoverende patroon in levendig magenta geeft dit accessoire een moderne en frisse look. Gemaakt van exclusieve microvezel en met een indrukwekkende glans is deze strik een modieus hoogtepunt voor elke gelegenheid.

De compacte afmetingen van 12 x 6 cm geven de strik een modieuze finesse, terwijl de voorgenaaide uiteinden en het verstelbare lint zorgen voor een ongecompliceerde draagervaring. Deze magenta gevlekte strik zal je look moeiteloos aanvullen met tijdloze finesse en verfijning.

Of je nu een formeel evenement bijwoont of een speels tintje aan je kantooroutfit wilt geven, dit accessoire voegt een exclusieve dimensie toe aan je stijl. De compacte strik kan op verschillende manieren worden gecombineerd en past harmonieus bij verschillende outfits. Met dit trendy accessoire maak je een duidelijk modestatement en benadruk je je gevoel voor stijl en individualiteit. Voeg deze magenta gevlekte strik toe aan je garderobe en geef je look een elegante en moderne touch.

XI0532F
€ 11,90
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief -
Quantity
Niet op voorraad

Ook verkrijgbaar als:
 

Tevredenheidsgarantie

 

Snelle Bezorging

 

14 dagen retourrecht (zie FAQ)

XI0532F

Data sheet

BreedteNormaal
KleurRoze / Roze
Turkoois / Benzine
MonstersPunten
MateriaalMicrovezel
MerkPuccini
VariantVliegen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten-reviews

Opmerkingen (0)