FILTEREN DOOR

Prijs
Prijs
  • € 0,00 - € 0,00

Kleur
Kleur
Monsters
Monsters

Microvezel vliegen

Voorgestrikte microvezel vlinderdassen

De microvezelstrik is duurzamer dan de zijden vlinderdas en is daarom ook geschikt voor gebruik in de horeca. Op het eerste gezicht is de microvezelstrik niet te onderscheiden van een zijden vlinderdas.

Er zijn 339 producten.

Item 1-48 van 339 in totaal item(s)

Met een subtiele satijnglans en hoge kwaliteitsnormen kunt u onze voorgestrikte microvezel vlinderdassen ook naar evenementen dragen - ze zien er helemaal niet goedkoop uit en zijn uitstekend vervaardigd. Ons assortiment omvat zowel effen vlinderdassen van microvezel als vlinderdassen met patronen, texturen of motieven. 

Populaire microvezel vlinderdassen

Blauwe en rode vlinderdassen zijn bijzonder populair bij mannen, hoewel de zwarte vlinderdas natuurlijk een klassieker blijft voor feestelijke gelegenheden. Andere kleuren worden steeds vaker in het dagelijks leven gedragen, met frisse tinten als pastelroze en zalm, maar ook mint en lila, populair voor bruiloften. Vlinderdassen in felle kleuren doen het bijzonder goed in de lente en de zomer. Voor de koudere maanden van het jaar blijft de moderne gentleman gaan voor donkere tinten, maar ze mogen gewaagd zijn.  Vooral dennengroene en donkerblauwe microvezelstrikken zijn populair, maar ook tinten als marsala en braambes zijn steeds meer in trek. De stropdas is weer in de mode en vooral jonge mannen kiezen voor krachtige kleuren zoals oranje, petrol en turkoois. 

Ons assortiment is niet alleen gericht op trends, wij proberen ook te voldoen aan ongebruikelijke kleurwensen. Als u op zoek bent naar een bepaalde kleur maar deze niet kunt vinden, geven wij u graag persoonlijk advies. Met een stofstaal of andere kleurreferentie selecteren wij zelfs de bijpassende accessoires voor u.