FILTEREN DOOR

Prijs
Prijs
  • € 0,00 - € 0,00

Kleur
Kleur
Materiaal
Materiaal
Monsters
Monsters
Variant
Variant

INFO

De perfecte stropdas voor beveiligingsbedrijven 

In tegenstelling tot de elastische band levert de clipband geen veiligheidsrisico op, aangezien wurging of verwonding er niet mee mogelijk is. Als aan de stropdas wordt getrokken, komt hij los van de kraag. In lastige situaties kan dit het verschil maken! 

Clip stropdassen - veiligheidsstropdassen

Veiligheidsstropdassen - met clip of elastiek

Een veiligheidsstropdas is een stropdas die al geknoopt is en met een clip aan de overhemdkraag wordt bevestigd. Een clipstropdas is ideaal voor als u even geen tijd hebt, maar ook als u zelf geen stropdas kunt knopen. Beveiligingsbedrijven gebruiken clipstropdassen om veiligheidsredenen – vandaar ook de naam veiligheidsstropdas.

Er zijn 290 producten.

Item 1-48 van 290 in totaal item(s)

Clip-sluiting van de voorgebonden stropdassen

De clipdas is ideaal voor beveiligingspersoneel, maar ook voor mensen met een lichamelijke handicap en mannen die niet graag hun eigen stropdas knopen. Het wordt gemakkelijk aan de overhemdskraag bevestigd met een metalen clip. 

Het kan niet eenvoudiger 

De clipstropdas wordt aan de overhemdskraag bevestigd met een metalen clip aan de achterzijde van de voorgeknoopte stropdasknoop. Dit neemt slechts enkele seconden in beslag en is dus perfect voor iedereen die geen geduld heeft om 's morgens vroeg een stropdas te knopen. Tegelijkertijd is de veiligheidsstropdas ook de perfecte stropdas voor mensen die geen stropdas kunnen knopen vanwege lichamelijke of gezondheidsbeperkingen. 

Veel verschillende ontwerpen 

Onze clipstropdassen zijn, net als standaardstropdassen, verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en dessins. Zo kunt u gemakkelijk uw stropdas kiezen naar smaak en gelegenheid. U vindt clip stropdassen in bruidskleuren zoals lichtroze of mint, gestreepte clip stropdassen voor op kantoor en effen stropdassen voor bijna elk evenement of casual look.