FILTEREN DOOR

Prijs
Prijs
  • € 0,00 - € 0,00

Kleur
Kleur
Monsters
Monsters

Microvezel pochetten

Gemakkelijk te onderhouden doeken

In dienstverlenende beroepen en de gastronomie is een pochet van microvezel vaak de betere keuze. Microvezel is gemakkelijker schoon te maken, wat bij zijden sjaals al snel een uitdaging kan worden. Voor slechts 10 euro vindt u op Stropdas.org kleurrijke doeken van 25 x 25 cm.

Er zijn 344 producten.

Item 1-48 van 344 in totaal item(s)

Als u uw pochetten bijzonder vaak draagt of in de horeca werkt, raden wij u een doek van microvezel aan. Synthetische vezels zijn langer bestand tegen de dagelijkse spanningen van het werk en zijn in het algemeen robuuster dan zijden pochetten. Visueel, althans op het eerste gezicht, is er nauwelijks verschil tussen de twee materialen. Onze microvezel pochetten doen qua kwaliteit in geen enkel opzicht onder voor hun zijden tegenhangers. Ze zijn ook gemakkelijker schoon te maken. De meeste doeken hebben afmetingen van 25 x 25 cm - een absolute standaardmaat die alle vouwen mogelijk moet maken.

Zakkenrollers in verschillende kleuren en dessins

In ons assortiment vindt u pochetten in vele verschillende uitvoeringen. Naast klassiekers zoals wit, donkerrood of donkerblauw, bieden wij u ook sjaals met motief en pochetten met motief aan. Bovendien vindt u voor bijna elke pochet in onze winkel de bijpassende das. Onlangs hebben wij ons assortiment uitgebreid met manchetknopen en vesten in trendy bruiloftskleuren.