FILTEREN DOOR

Prijs
Prijs
  • € 0,00 - € 0,00

Kleur
Kleur
Materiaal
Materiaal
Monsters
Monsters
Variant
Variant

Gezichtsmaskers

Gelaatsmaskers voor individualisten

Wij bieden modieuze gezichtsmaskers, gelaatsmaskers en gebitsbeschermers in opwindende kleuren, patronen en ontwerpen. Let op: mondkapjes en tube sjaals zijn hygiëne artikelen en uitgesloten van omruiling!

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Modieus mond-neusmasker van BYOM

Natuurlijk kunt u eenvoudige mondmaskers kopen bij de apotheek. Het is echter veel modieuzer om een modieus mond-neusmasker van BYOM te dragen. Deze maskers zijn voorzien van een hoogwaardig nanofilter, dat is ingebed tussen robuuste lagen katoen en microvezels. Bovendien is de gebitsbeschermer van BYOM duurzamer dan een goedkoop wegwerpmasker: het gebitsmasker is wasbaar en kan dus worden hergebruikt - eventueel zelfs in de wasmachine (met de hand wassen wordt echter aanbevolen).

Comfortabel goedkoop gezichtsmasker voor een lange draagtijd

Verstelbare elastische banden van het gezichtsmasker zorgen voor een bijzonder goede pasvorm, een flexibele neusclip vermindert het beslaan van de bril en verhoogt het draagcomfort van dit comfortabel gesneden gezichtsmasker. Perfect om ontspannen buiten te dragen of tijdens het winkelen. Het beste gezichtsmasker dat je ooit gedragen hebt. Je zult het in de toekomst niet meer af willen doen.