FILTEREN DOOR

Prijs
Prijs
  • € 0,00 - € 0,00

Kleur
Kleur
Monsters
Monsters

INFO

Ascots correct knopen

Ascot binden

Ascots & Plastrons

De klassieke stropdassjaal

De ascot (plastron) wordt beschouwd als de voorloper van de huidige stropdas en werd voornamelijk gedragen bij paardenraces of jachtpartijen. De afmetingen zijn ca. 89x16cm. Tegenwoordig is hij niet alleen populair als trouwstropdas - meestal in crème, beige of zilver. Naast ascots, hebben we ook klassieke zijden sjaals.

Er zijn 64 producten.

Item 1-48 van 64 in totaal item(s)

De ascot of plastron is de voorloper van de stropdas. Tegenwoordig wordt het vooral gedragen bij paardenrennen en de jacht. Sommige heren dragen de plastron ook graag in hun vrije tijd. Het maakt je zeker bijzonder elegant. De moderne ascot, in passende kleuren, wordt ook door de bruidegom gedragen tijdens de bruiloft. Als bruiloftsgast moet je rekening houden met de keuze van de bruidegom; als hij geen plastron draagt, moet de gast er ook geen dragen. Hetzelfde geldt voor heren op een bruiloft als voor dames: Geen enkele gast mag op deze speciale dag feestelijker gekleed zijn dan de hoofdpersonen.

In ons assortiment vindt u vooral ascots in feestelijke en gedempte kleuren. Wij hebben plastrons in donkergroen, donkerblauw en bordeaux. Alle plastrons zijn gemaakt van zijde en hebben een patroon; behalve paisleypatronen vindt u er ook ornamenten, emblemen en kleinere structuren. Bloemmotieven zijn ook weer in de mode.