FILTEREN DOOR

Prijs
Prijs
  • € 0,00 - € 0,00

Kleur
Kleur

Gebreide stropdassen

De ongewone

Ze zijn ongewoon maar uitgesproken modieus en perfecte begeleiders voor het koude seizoen: gebreide dassen komen het best tot hun recht in de herfst en de winter en maken elke knusse outfit compleet. Door hun structuur passen ze goed bij vlotte pakken, geven ze diepte en laten ze zien dat de drager waarde hecht aan zijn of haar individualiteit.

Er zijn 11 producten.

Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

Gebreide stropdassen als trendaccessoire

De gebreide das beleeft een revival - hij was voor het laatst trendy in de jaren 60 en 70. In de VS is de gebreide das al lang weer in trek. Of het nu van wol, gemengde stof of fijne kasjmier is, doet niet ter zake. Met zijn matte oppervlak is het meer een modern understatement, wat zeker zijn bijzondere charme verklaart. Met een gebreide das val je positief op, maar kom je tegelijkertijd bescheiden over. Bovendien heeft het materiaal een doorslaggevend voordeel ten opzichte van zijde: het is niet kreukgevoelig en resistent.

Voor conservatieve bedrijven, formele gelegenheden en avondevenementen is het beter te kiezen voor een zijden of glanzende microvezel das. Een gebreide das daarentegen rondt vrijetijdskleding of de garderobe voor een casual gelegenheid af. Gebreide dassen doen in de zomer de wenkbrauwen fronsen, dus overweeg ze als accessoire voor grijze herfstdagen en het winterseizoen.