FILTEREN DOOR

Prijs
Prijs
  • € 0,00 - € 0,00

Kleur
Kleur
Materiaal
Materiaal
Monsters
Monsters

INFO

Wanneer welke vlinderdas kiezen?

De conservatieve "Black Tie Attires" beveelt de zwarte vlinderdas aan waar de formele "White Tie Attire" de witte vlinderdas aanbeveelt. Deze wordt traditioneel bij een zwarte rokkostuum gedragen. Voor een semi formele aangelegenheid kan ook gekozen worden voor een meer kleurige vlinderdas. Voor de avond gelegenheden bevelen we de donkere kleuren en voor overdag mag er meer kleur getoond worden. Ook de tijd van het jaar speelt een rol in het bepalen van de kleur. Zo kan in de lente meer kleur gedragen worden dan in de herfst.

Vlinderdassen / Vlinderstrikken

De feestelijke vlinderdas van zijde

Bij een feestelijk pak wordt graag een vlinderdas gedragen. Niet alleen een witte of zwarte, als het conventioneel moet zijn, mag er ook een vlinderdas in kleur gedragen worden. Bij vrolijke aangelegenheden kun je variëren met kleuren en patronen als strepen, punten, ruiten etc.

Er zijn 539 producten.

Item 1-48 van 539 in totaal item(s)

Bij feestelijke gelegenheden behoort de vlinderdas. Het is niet alleen de zwarte of witte variant die goed staan maar ook de gekleurde of die met een net patroon.

De moderne vlinderdas kan ook patronen als ruiten stippen en strepen bevatten. Dit natuurlijk niet bij een smoking. Deze vlinderdassen kunnen zonder problemen met een blazer of pochette gecombineerd worden. Ze hoeven qua kleur nog niet eens te matchen. Op deze site vind u ook hoe u een vlinderdas kunt vouwen.