FILTEREN DOOR

Prijs
Prijs
  • € 0,00 - € 0,00

Materiaal
Materiaal
Monsters
Monsters

INFO

Psychologie en betekenis van de kleur bruin

Bruin is een kleur die meer voorkomt in de natuur. Bruin wordt geassocieerd met betrouwbaarheid, aardsheid, vriendelijkheid, uithoudingsvermogen en gezondheid. In het bedrijfsleven wordt bruin minder gezien dan grijze of blauwe kleurschakeringen. Bruin met groen wordt beschouwd als een natuurminnende combinatie. Een tijdloos voorbeeld hiervan is een olijfgroen pak gecombineerd met een beige overhemd en een kastanjebruine stropdas.

Stropdassen in bruin

Hieronder ziet u onze collectie elegante, bruine designstropdassen. Hier vindt u allerlei bruintinten waaruit u uw herenstropdas kunt kiezen - van lichtbeige en kastanjebruin tot donker chocoladebruin en mokka.

Er zijn 138 producten.

Item 1-48 van 138 in totaal item(s)

Stropdas in wijnrood / Bordeaux en bruin

Wijnrood of Bordeaux zijn als stropdaskleur zeer breed te gebruiken. Bordeaux gaat bij veel aangelegenheden, bij veel kleuren van het pak en bij de meest belangrijke kleuren van een overhemd. Met een wijnrode stropdas heeft u het vrijwel altijd bij het juiste eind. In het bijzonder moet het zomer type deze stropdas kleur kiezen. De kleur bruin komt minder voor de formele zaken aan de orde maar meer voor de nettere vrijetijdskleding. Deze gaat goed bij een pak van corduroy. In ieder geval geen blauw overhemd. De Engelsman weet: Geen bruin na zessen.

De wijnrode en bordeaux kleuren passen goed bij veel gelegenheden, bij een donker grijs maar ook bij een donker blauw pak.