FILTEREN DOOR

Prijs
Prijs
  • € 0,00 - € 0,00

Kleur
Kleur
Materiaal
Materiaal
Monsters
Monsters
Variant
Variant

INFO

Waarom is de gestreepte stropdas zo populair?

Het is de klassieker onder de stropdassen sinds 150 jaar en vandaag de dag zeer trendy. Waarom deze zijn deze gestreepte stropdassen zo populair? Een stropdas met strepen is goed te combineren met andere kleding. Juist omdat er goed naar passende kleuren kan worden gekeken. De gestreepte stropdas laat het toe om in veel variatie kleuren te combineren. Men kan een gestreepte stropdas bij een overhemd en pak kiezen. Combineer altijd brede met smalle strepen, dus smalle strepen bij een pak of hemd met een breed gestreepte stropdas. Met een gestreepte stropdas kan men de strepen en kleuren kiezen naar aanleiding van de gelegenheid. Gestreepte stropdassen kunnen tratitie maar ook gewaagd overkomen. Een gestreepte stropdas is er in alle denkbare combinaties. Al met al is deze stropdas met strepen zeer geliefd.

Stropdassen met modieuze of klassieke strepen

De gestreepte stropdas behoort tot de grote klassiekers. Ongeveer 150 jaar geleden werd het traditie in Engeland voor verenigingen, clubs etc zich clubkleuren toe te eigenen. Eerst een vlag daarna ook munten, blazers en later de stropdas. Vandaag de dag is de stropdas met strepen weer in de mode. Meer dan de helft van de verkochte stropdassen zijn gestreept. In onze webshop hebben we een grote diversiteit aan gestreepte stropdassen. Van de Engelse clubstropdassen tot de bont gekleurde stropdassen.

Er zijn 1153 producten.

Item 1-48 van 1153 in totaal item(s)

De stropdas met strepen is van de stropdas met patroon het meest gevarieerd en het gemakkelijkst te matchen met het pak. De kleuren zijn aan ieder jaargetijde aan te passen, in de zomer de wat lichtere kleuren en in de winter zijn het de donkere. De gestreepte stropdas kan conservatief zijn, maar je kunt ook kiezen voor gedurfde kleuren, net zoals je zelf wilt.

De gestreepte stropdas is de klassieker onder de patronen. Een gestreepte stropdas is veelvuldig te gebruiken en in grote variatie te verkrijgen. De gestreepte stropdas als clubstropdas of in moderne kleuren. Over het algemeen zijn de stropdassen met strepen weer helemaal de trend.