Stropdassen met modieuze of klassieke strepen

De gestreepte stropdas behoort tot de grote klassiekers. Ongeveer 150 jaar geleden werd het traditie in Engeland voor verenigingen, clubs etc zich clubkleuren toe te eigenen. Eerst een vlag daarna ook munten, blazers en later de stropdas. Vandaag de dag is de stropdas met strepen weer in de mode. Meer dan de helft van de verkochte stropdassen zijn gestreept. In onze webshop hebben we een grote diversiteit aan gestreepte stropdassen. Van de Engelse clubstropdassen tot de bont gekleurde stropdassen.


De stropdas met strepen is van de stropdas met patroon het meest gevarieerd en het gemakkelijkst te matchen met het pak. De kleuren zijn aan ieder jaargetijde aan te passen, in de zomer de wat lichtere kleuren en in de winter zijn het de donkere. De gestreepte stropdas kan conservatief zijn, maar je kunt ook kiezen voor gedurfde kleuren, net zoals je zelf wilt.

De gestreepte stropdas is de klassieker onder de patronen. Een gestreepte stropdas is veelvuldig te gebruiken en in grote variatie te verkrijgen. De gestreepte stropdas als clubstropdas of in moderne kleuren. Over het algemeen zijn de stropdassen met strepen weer helemaal de trend.
Stropdassen voor 5 Euro Stropdassen voor 10 Euro Stropdassen voor 15 Euro Stropdassen voor 20 Euro Verzendkosten Winkelwagen Afrekenen Algemene voorwarden & Contact Stropdas.org