Stropdassen met patroon

Clubstropdassen, paisleystropdassen, patroonstropdassen all-over-stropdassen

Onze webshop heeft een ruim aanbod aan stropdassen met een patroon. Je vindt hier de klassieke paisley stropdas, de all-over-patronen en de stropdas met geometrische vormen.

Page   1216
Stropdas blauw
25,00 €
Stropdas oranje
20,00 €
stropdas blauw
15,00 €
Page   1216

Wanneer draag je een stropdas met patroon

In de jaren dertig verschenen er patronen op stropdassen. Ze zijn onder de mode-experts enigzins omstreden, maar inmiddels niet meer weg te denken uit de huidige mannenmode. Er is een enorm aanbod van stropdassen met mooie patronen. De grootte en het type patroon moet wel bij de gelegenheid passen. Je kunt vandaag de dag bij een zakelijk pak een stropdas kiezen die met een klein patroon versierd is. Die past goed in een minder formele bedrijfsomgeving. Een stropdas met een Paysleypatroon kun je atlijd dragen, wanneer die niet te opvallend is. Wanneer dat toch niet gewenst is, kun je terugvallen op een das met een geometrische patroon.

Bij een donker zakelijk pak past een patroon met structuur die van een afstand helemaal niet zo herkenbaar is. Je kunt dan gebruik maken van kleuren die niet zo opvallen bij basiskleuren als wijnrood en donkerblauw.

Naast het geweven jacquard patroon worden de designs ook in zeefdrukkleuren op de zijde aangebracht. De stropdas is dan gladder en normaliter makkelijker te knopen. Minder geschikt voor het kantoor zijn stropdassen met opvallende en onregelmatige fantasiepatronen of bloemen.

De stropdas met patroon heeft een eigen plaats in de designerwereld. Er zijn verschillende basispatronen als Paisley, een stropdas met punten, geometrische vormen, afbeeldingen uit de natuur of als fantasiepatroon.
Stropdassen voor 5 Euro Stropdassen voor 10 Euro Stropdassen voor 15 Euro Stropdassen voor 20 Euro Verzendkosten Winkelwagen Afrekenen Algemene voorwarden & Contact Stropdas.org