FILTEREN DOOR

Prijs
Prijs
  • € 0,00 - € 0,00

Materiaal
Materiaal
Monsters
Monsters

INFO

Stijlen van de witte herenstropdas

Wij bieden u een ruime keuze aan witte stropdassen met tal van designs. Alle stropdassen die u in deze categorie vindt, hebben wit als toonaangevende kleur. Hier vindt u de effen, witte stropdas, de witte stropdas met matte strepen, witte stropdassen met originele, geweven structuren, met stippen, paisleys en allerlei andere designstropdassen. Om de details van een stropdas beter te bekijken, hoeft u alleen maar op een van de bovenstaande afbeeldingen te klikken.

Kleurencombinaties voor witte stropdassen

Wit is een van de meest conventionele stropdaskleuren. Daarom is de nette, witte stropdas al een kledingvoorschrift op zich. Maar verwar het dragen van een witte das niet met het dragen van een witte garderobe! Een witte garderobe wordt beschouwd als het chicste wat een man kan dragen en bestaat traditioneel uit een rok, een vest en een witte das.

Witte stropdassen

Niet alleen voor rechters en advocaten

Witte stropdassen zijn niet geschikt voor elke gelegenheid, maar ze zien er bijzonder edel uit. Het is niet voor niets dat de adel ooit de witte das als de zijne opeiste.

Er zijn 160 producten.

Item 1-48 van 160 in totaal item(s)

Witte stropdassen zijn niet geschikt voor elke gelegenheid, maar ze zien er bijzonder edel uit. Het is niet voor niets dat de adel ooit de witte das als de zijne opeiste. Voor rechters en advocaten is het nog steeds een integraal onderdeel van hun beroepskleding. Witte stropdassen daarentegen worden zelden in de vrije tijd gedragen, maar bij speciale gelegenheden vallen zij op door hun eenvoudige elegantie. De kleur is bijzonder populair op bruiloften. Maar het hoeft niet altijd wit te zijn. Zelfs in iets donkerder tinten, zoals crème, ivoor en ivoor, kan de stropdas een overtuigend accessoire voor de bruidegom zijn. Originele geweven structuren, discrete satijnen strepen en verstrengelde paisleys zetten zelfs in zo'n neutrale kleur modieuze accenten en maken van de witte stropdas een blikvanger. Als u zich aan de modeconventies wilt houden, kunt u beter geen stropdas in deze kleur dragen bij een overhemd en een spijkerbroek. Natuurlijk kunt u ook moed tonen met een onconventionele outfit - maar een donker overhemd met een witte das wordt in de meeste kringen als een no-go beschouwd.