FILTEREN DOOR

Prijs
Prijs
  • € 0,00 - € 0,00

Kleur
Kleur
Materiaal
Materiaal
Monsters
Monsters

INFO

Hij bestaat nu: de echte damesstropdas met zijn geheel eigen kenmerken. Het heeft een kant-en-klare knoop die wordt gebruikt om de stropdas de juiste steun te geven door hem naar de hals toe op te schuiven. De knoop rust dus nooit op het hemd, maar zit altijd net onder de hals. De damesstropdas is gemaakt van zijde, meet 100 cm in lengte (overall) en 25 cm wanneer gedragen. Als u een bedrijf hebt met een voorgeschreven dresscode, is dit perfect voor uw bedienend personeel.

Damesstropdassen

Stropdassen voor dames - stropdassen voor uw medewerksters

Dames stropdassen in 60 kleuren uit zijde of microfiber passend bij de stropdassen van 5 tot 20€.

Wat de kleur betreft passend bij de heren stropdassen hebben we 60 dames stropdassen ontworpen. De knoop is reeds gebonden en wordt alleen nog omhooggeschoven. De damesstropdas meet 100 cm in totaal en 25 cm vanaf de hals als ze wordt gedragen. Voor uw firma is ze zeer geschikt voor bijvoorbeeld uw servicepersoneel.

Er zijn 83 producten.

Item 1-48 van 83 in totaal item(s)

De stropdas is al lang niet meer het exclusieve voorrecht van mannelijke werknemers, ook al lijkt dat idee bij sommigen nog te bestaan. In de dienstensector hebben damesdassen zich een plaats veroverd als accessoire voor vrouwelijke werknemers. Hun voordeel: de voorgeknoopte dienstdas kan in een handomdraai worden omgedaan en houdt dan perfect in de nek. Waar sjaals kunnen afglijden, is dit niet het geval met de das. Dit is bijzonder praktisch voor dames die in hun beroep veel op de been zijn en geen tijd hebben om voortdurend hun halsdoek te verstellen. Uniforme accessoires zorgen overigens ook voor een sterker gemeenschapsgevoel onder de werknemers. Daarom is het raadzaam om zowel mannelijke als vrouwelijke werknemers accessoires aan te bieden - eigenlijk een vanzelfsprekendheid in het kader van gelijke rechten.

Damesstropdassen van zijde en microvezel

Onze dienstdassen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Zowel zijde als microvezels zijn comfortabel om te dragen en krassen niet. Natuurlijk vindt u ook de bijpassende stropdas voor heren in ons assortiment voor alle service dassen voor dames.

Damesdassen als vrijetijdsaccessoire

Natuurlijk kunnen dames de dienstdas ook privé dragen. In dit geval is het een echte blikvanger - met een bijpassende blouse ziet het er bijzonder elegant uit. Als u geen voorgestrikte stropdas wilt dragen, kunt u ook kiezen voor een klassieke stropdas. Een smalle stropdas is geschikt voor de meeste dames; een stropdas in standaardbreedte oogt meestal te overheersend. Als accessoires zijn damesdassen al lang onmisbaar. Het van oorsprong mannelijke symbool stond vroeger uitsluitend voor competente, succesvolle mannen - vrouwen als Marlene Dietrich wisten al vroeg met deze perceptie te spelen en creëerden met een stropdas een androgyne look. Vandaag de dag kunnen dames al lang een stropdas pakken om een zakelijke outfit af te maken. Spelen met genderclichés is ook al heel lang mogelijk.