FILTEREN DOOR

Prijs
Prijs
  • € 0,00 - € 0,00

Kleur
Kleur
Monsters
Monsters

Zijden vlinderdassen

Voorgestrikte zijden vlinderdassen

De zijden vlinderdas is een tijdloze klassieker. Net als de zijden das wordt hij voornamelijk gedragen bij elegante gelegenheden.

Er zijn 181 producten.

Item 1-48 van 181 in totaal item(s)

Met zijn subtiele glans oogt hij bijzonder chic en van hoge kwaliteit - de microvezelstrik is nu een bijna evenwaardige tegenhanger, maar het gevoel van pure zijde is weer een heel andere. In ons assortiment vindt u meer dan 100 voorgestrikte zijden vlinderdassen. Als u uw vlinderdas zelf wilt knopen, kiest u gewoon voor een vlinderdas van 100% zijde. 

Zijden vlinderdassen in verschillende variaties  

Ons assortiment zijden vlinderdassen omvat verschillende ontwerpen, zodat u voor elke gelegenheid de perfecte vlinderdas kunt vinden. Zoals wij allen weten, zijn smaken verschillend en daarom hebben wij naast vlinderdassen in effen kleuren ook zijden vlinderdassen met patronen en motieven in voorraad. Voor bruiloften en evenementen die een bijzondere elegantie vereisen, bevelen wij donkerblauwe of donkerrode zijden vlinderdassen met paisleymotieven aan, of een zwarte zijden vlinderdas als de dresscode dat vereist. Met een vlinderdas van zwarte zijde bereikt u stilistische perfectie. Modekenners herkennen zulke details onmiddellijk. Als u uw outfit afrondt met een bijpassende pochette en manchetknopen, bent u verzekerd van een stijlvolle verschijning.