FILTEREN DOOR

Prijs
Prijs
  • € 0,00 - € 0,00

Kleur
Kleur
Materiaal
Materiaal
Monsters
Monsters
Variant
Variant

Microvezel stropdassen

De onderhoudsvriendelijke

Microvezel stropdassen worden als bijzonder robuust beschouwd en zijn daarom ook geschikt voor dagelijks gebruik. In tegenstelling tot de zijden stropdas is de microvezel-variant minder gevoelig voor vervuiling, daarom raden wij dit materiaal ook aan voor bedrijfsdassen.

Er zijn 1337 producten.

Item 1-48 van 1337 in totaal item(s)

Robuust betekent niet goedkoop; onze microfiber stropdassen van hoge kwaliteit kunnen net zo goed voor feestelijke gelegenheden worden gedragen en zijn vaak visueel bijna niet van zijden stropdassen te onderscheiden. Al onze dassen, of het nu microvezel of zijde is, worden met de hand gesneden en genaaid.

Microvezelbandjes in verschillende kleuren

Wij hebben stropdassen van microvezels in vele kleuren, met motieven en structuren, maar ook met bedrukte motieven. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook stropdassen in extra lengte, kinderstropdassen en smalle stropdassen. Niet elke man vindt de standaard 8,5 cm brede das het best bij hem passen. Vooral heren met een kleine lichaamsbouw kunnen met een smalle stropdas optisch enkele centimeters winnen. Bijzonder lange en slanke mannen daarentegen wekken met een stropdas van standaardbreedte de indruk van sterke, brede schouders.

Microvezelbanden voor bedrijven en clubs

Vanwege hun positieve eigenschappen bevelen wij microvezel stropdassen aan als bedrijfs- en clubdassen. Wij hebben bijpassende damessjaals voor de meeste modellen en kunnen ze laten maken. Perfect als je een heel team wilt uitrusten. Natuurlijk vindt u bij bijna elke das ook de bijpassende pochet en vlinderdas in dezelfde kleur. Als u het juiste artikel niet kunt vinden, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw stropdas te personaliseren, bijvoorbeeld met een geweven logo of een hoogwaardige opdruk.

Onderhoudstips voor microvezel dassen:

  • Niet wassen, niet met de hand en niet in de wasmachine
  • Niet strijken, gebruik stoom om voorzichtig glad te strijken
  • In geval van vlekken, neem contact op met een stomerij die u vertrouwt