FILTEREN DOOR

Prijs
Prijs
  • € 0,00 - € 0,00

Kleur
Kleur
Materiaal
Materiaal
Monsters
Monsters

INFO

Kinderstropdassen 120cm lang en 6cm breed

Kinderstropdassen zijn in de winkel nauwelijks verkrijgbaar. Nadat we diverse e-mails hadden gekregen van moeders die moeite hadden om een kinderstropdas te kopen, hebben wij een mooie collectie kinderstropdassen opgezet. Kinderstropdassen, niet alleen voor communie en bruiloften, maar ook voor andere plechtige bijeenkomsten, in veel kleuren, effen of gestreept

Kinderstropdassen

120cm lang - 6cm breed

Onze kinderstropdassen zijn bestemd voor jongens tussen de 140 en 160 cm lang. De kinderstropdassen zijn 120 cm lang en 6 cm breed. Wordt de stropdas op een bepaald moment toch te kort, maak dan een kentknoop. Daar heeft u namelijk minder stof voor nodig.

Er zijn 268 producten.

Item 1-48 van 268 in totaal item(s)

Onze kinderdassen zijn geschikt voor oudere schoolkinderen en tieners. Met een lengte van 120 cm en een breedte van 6 cm, zijn zij ontworpen voor een lichaamslengte van 1,40 tot 1,60 m. De lengte kan nog enigszins worden aangepast met een dubbele knoop. Onze stropdassen zijn niet geschikt voor kleine kinderen. Onze grote keuze aan kinderstropdassen biedt voor elke gelegenheid de juiste stropdas in mini uitvoering. Trouwens, elke kinderstropdas heeft een tegenhanger voor volwassenen. Zo kunnen vader en zoon naar het evenement komen met hetzelfde ontwerp.

Welke kinderstropdas voor welke gelegenheid?

Met kinderen knijpen de meeste gastheren een oogje dicht voor de dresscode. Maar met de hulp van hun ouders kunnen zelfs de jongste kinderen de perfecte stropdas voor de feestelijke gelegenheid kiezen. Als de gelegenheid het toelaat, moet u uw kinderen bij het selectieproces betrekken.

Kinderdassen voor familiefeesten

Als avondkledij nodig is, kunt u zich laten leiden door de gebruikelijke herenmode. Gedempte, donkere kleuren zijn ideaal. Donkerblauwe of donkerrode kinderstropdassen kunnen zonder aarzelen 's avonds worden gedragen.

Kinderdassen voor communie, vormsel, jeugdwijding of confirmatie

Voor kerkelijke gelegenheden dient u zich te houden aan de voorschriften of gebruiken van de betreffende instelling. Een zilverwitte of zuiver witte kinderstropdas is bijzonder formeel.

Kinderdassen voor bruiloften

Voor een bruiloft kunt u de dresscode volgen bij het kiezen van een geschikte kinderstropdas, indien beschikbaar, of gaan voor een vrolijke kleur. Als de ouders van het kind gaan trouwen, kunt u natuurlijk de kleur van de huwelijksversieringen overnemen. Kinderdassen voor bruiloften verschillen dan ook niet van die van de volwassen bruiloftsgasten; typische kleuren zijn abrikoos, mintgroen of pastelroze.

Kinderdassen voor begrafenissen

Voor begrafenissen bevelen wij zwarte of antracietkleurige stropdassen aan, tenzij uitdrukkelijk om iets anders wordt verzocht.

Uw persoonlijke stijl vinden

De persoon die de stropdas draagt, moet er in het beste geval ook voor kiezen. Ouders kunnen natuurlijk leiding geven als er een dresscode is en het kader bepalen. Toch is het zinvol om de uiteindelijke beslissing niet alleen te nemen. Op die manier geeft u uw kind ook de kans om zijn of haar eigen gevoel voor mode en stijl te ontwikkelen - dat is goed voor het zelfvertrouwen en zorgt er vaak voor dat de stropdas wordt gedragen in plaats van een stuk dat door de ouders is uitgekozen. Een stropdas geeft kinderen vaak een volwassener gevoel; dit accessoire is immers eigenlijk voorbehouden aan de volwassenen.