FILTEREN DOOR

Prijs
Prijs
  • € 0,00 - € 0,00

Materiaal
Materiaal
Monsters
Monsters

INFO

Combinaties met een lichtblauwe stropdas - met pak, overhemd en seizoen

In de lente en zomer worden vooral de lichtere kleuren gedragen. Daar past lichtblauw perfect bij. Een lichtblauw overhemd en een lichtblauwe stropdas worden meestal op warmere, zonnige dagen gedragen. Met deze kleur stemt u uw outfit perfect af op de stralend blauwe lucht en het fijne weer en benadrukt u uw frisse huidskleur. Een lichtblauwe tint past het best bij lichtgrijs of beige.

Psychologie en betekenis van de kleur lichtblauw

Blauw is kalmerend. Daarmee staat het effect van blauw lijnrecht tegenover het effect dat rood oproept. Naast de rustgevende werking staat blauw ook voor trouw. Daarom adviseren experts voor belangrijke sollicitatiegesprekken een donkerblauw pak en een zakelijke blauwe stropdas met strepen. Afhankelijk van de tint kan blauw ook koud en beklemmend werken. De rustigere blauwtinten vinden we terug in de natuur, zoals

Stropdassen in lichtblauw

De elegante

Een blauwe stropdas met kleine patronen of strepen op een donkerblauwe achtergrond heeft een serieuze en formele uitstraling.

Er zijn 315 producten.

Item 1-48 van 315 in totaal item(s)

Het combineren van een lichtblauwe stropdas met een overhemd in dezelfde kleur wordt echter beschouwd als een modefout. Zorg er dus voor dat je een lichter hemd kiest als je de modetrends wilt volgen. Voor het overige is de lichtblauwe stropdas een echte allrounder: u kunt deze stropdas gemakkelijk dragen naar een zakendiner, in het dagelijkse kantoorleven en naar een bruiloft. In feite is lichtblauw een van de meest populaire kleuren voor bruiloften.  

Lichtblauwe stropdassen met motieven

Natuurlijk zijn er niet alleen gewone stropdassen. U kunt extra variatie bereiken met subtiele patronen of structuren. Gestreepte stropdassen zijn ideaal voor het werk en maken een serieuze indruk. Afhankelijk van de bedrijfstak en het bedrijf, is het beter de hemelsblauwe stropdas met witte stippen te bewaren voor vrije tijd of een casual dag op kantoor. Een zilverblauwe paisley daarentegen zal uw outfit voor een speciale gelegenheid op betrouwbare wijze afronden en zal, samen met een bijpassende pochet, uw flair voor mode tonen.  

Hoe combineer je het best lichtblauw

Omdat blauwtinten altijd een trend zijn, hebben wij ons assortiment blauwe stropdassen voortdurend uitgebreid en kunnen wij u veel verschillende tinten aanbieden. Om die reden zijn onze categorieën dienovereenkomstig verdeeld. U kunt kiezen tussen blauw, lichtblauw en donkerblauw. Gestreepte stropdassen met verschillende tinten blauw zijn te vinden in alle toepasselijke categorieën. U kunt hier ook speciale gradaties vinden. Een mooi duifblauw staat prachtig bij een antracietkleurig pak, terwijl het klassieke "babyblauw" het mooist staat in combinatie met licht zilver of beige. Alle tinten lichtblauw zijn over het algemeen goed te combineren - ideaal voor de gentleman die de voorkeur geeft aan klassieke outfits of nog moeite heeft met het kiezen van een kleur.

Licht blauwe stropdassen

Licht blauw is een basis kleur voor de stropdassen in het voorjaar of de zomer. Maar wees voorzichtig! Niet met een licht blauw overhemd combineren of bij een wit pak dragen. Een licht blauwe stropas past goed op een wit overhemd en een donker gekleurd pak. En in de zomer mag het pak best nog wel iets zijn gekleurd. Het is de meest geschikte kleur om in de zomer te dragen omdat licht blauw er verkoelend uit ziet.