FILTEREN DOOR

Prijs
Prijs
  • € 0,00 - € 0,00

Kleur
Kleur
Materiaal
Materiaal
Monsters
Monsters

Pochetten met en zonder patroon

Designer sjaals effen of met patroon

Effen of gedessineerd, met onze sjaals slaat u bij elke gelegenheid een goed figuur.

Er zijn 719 producten.

Item 1-48 van 719 in totaal item(s)

Bij ons vindt u de juiste pochet voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een pastelroze cavaliersjaal voor een bruiloft, een donkerrode sjaal voor een elegant diner of een witte zijden sjaal als tijdloze klassieker - wij hebben voor elke smaak het juiste. U kunt uw gevoel voor mode tonen met een ongewoon patroon, of tijdloze elegantie met een effen klassieker. Met motieven die bij de gelegenheid passen, kunt u de ander laten glimlachen.

Effen pochetten voor elke gelegenheid

Met een effen pochet bent u bijzonder flexibel als het op combinaties aankomt. Belangrijk: de pochet moet ofwel een kleurrijk accent zijn in een verder rustige outfit, ofwel een aanvulling op bestaande kleuren. Idealiter zou u ook de accessoires op elkaar afstemmen. De pochet bijvoorbeeld kan de kleur van de das overnemen, maar de kleur van de das moet duidelijk contrasteren met het hemd. Tone-in-tone kan smaakvol zijn, maar het kan er ook snel oncreatief uitzien. Gewaagde combinaties bewaar je best voor je vrije tijd, als je je aan conventies wil houden.

Gedessineerde pochetten

Paisley pochetten kunnen ook gedragen worden bij formele gelegenheden, mits de kleuren niet te opzichtig zijn. Tweekleurige versies zien er bijzonder elegant uit. Vierkante en gestippelde pochetten zijn, net als sjaals met motief, meer geschikt voor casual looks. Ruiten passen bijzonder goed bij herfstoutfits, vooral in bruin-, beige- en oranjetinten. Verschillende materialen verlevendigen de dingen nog meer. Gebruik fijnere patronen en structuren om een tijdloze business look te creëren die u zonder aarzelen naar kantoor kunt dragen.