FILTEREN DOOR

Prijs
Prijs
  • € 0,00 - € 0,00

Kleur
Kleur

INFO

Onze exclusieve collectie gekleurde bretels heeft een Y-vorm. De banden van onze bretels zijn 2,5 cm breed en kunnen worden vastgemaakt met metalen klemmen of lederen lussen. Wij bieden ook een cummerbund set aan. Onze set bestaat uit een cummerbund, een vlinderdas en een pochet in dezelfde kleur.

Bretels

Gekleurd om bij uw stropdas of vlinderdas te passen.

Onze exclusieve collectie gekleurde bretels is gemaakt van dezelfde stof als onze stropdassen en vlinderdassen. U vindt de bijpassende producten onder de rubriek "Bijpassend bij dit artikel". Wij hebben ook bijpassende vesten, manchetknopen en cummerbunds.

Er zijn 66 producten.

Item 1-48 van 66 in totaal item(s)

Wil je een meer feestelijke outfit? Onze bretels zijn het perfecte accessoire voor de bruidegom of getuige. Natuurlijk kunnen ze ook voor andere gelegenheden worden gedragen. Om ervoor te zorgen dat uw look perfect gecoördineerd is, hebben wij onze bretels in dezelfde stof gemaakt als onze dassen en vlinderdassen. Dit betekent dat u bijpassende accessoires in dezelfde kleur krijgt. Dit geldt niet alleen voor bretels, dassen en vlinderdassen, maar ook voor pochetten en manchetknopen. We hebben zelfs bijpassende gilets en cummerbunds voor sommige dassen. U vindt de bijpassende artikelen in het desbetreffende product. Als u niet lang wilt zoeken, kunt u natuurlijk ook gewoon kiezen voor een van onze praktische complete sets.

De geschiedenis van beugels

Oorspronkelijk hadden bretels weinig te maken met feestelijke garderobe. Zij werden in het begin van de 18e eeuw gebruikt voor werkbroeken, kinderbroeken en volkskostuums. Later werden ze een integrerend deel van de mannengarderobe, maar er was niets elegants aan. Integendeel, tenzij ze werden gedragen als onderdeel van een traditioneel kostuum, werden bretels zelfs verborgen onder het ondergoed en hadden ze dus meer het karakter van ondergoed. Beugels zijn sindsdien H-, X- of Y-vormig geworden. In de jaren 1910 begon men ze weg te laten, maar ze werden vaak vervangen door de riem. Later werden bretels vooral gedragen bij avondkleding, tegenwoordig meestal bij jekkers. Kleurrijke bretels in zijn verschillende keren in de mode geweest, het laatst in de jaren 1980. Tegenwoordig worden ze ook als accessoire gedragen en zijn ze verkrijgbaar in talrijke kleurvarianten. Roze trouwbretels zijn bijzonder populair voor bruiloften, maar andere pastelkleuren zijn ook populair. Overigens, bretels zijn al lang geen mannenaccessoire meer. Vrouwen kunnen ze ook gebruiken om een opvallende look te creëren.

Hosenträger in silber mit Fliege