Stropdassen in alle uitvoeringen

Designer stropdas - strepen, paisley of stippen

Met effen dassen zit je bijna altijd aan de veilige kant, maar gedessineerde dassen brengen afwisseling in de garderobe en zien er geraffineerd uit. Gestreepte stropdassen zijn bijzonder populair voor het werk, terwijl stropdassen met stippen perfect zijn voor de vrije tijd. Paisley motieven, rankenpatronen en bloemmotieven zien er bijzonder stijlvol uit.

Er zijn 3343 producten.

Item 1-48 van 3343 in totaal item(s)

Stropdassen met motief combineren

Een das met motief kan het best gecombineerd worden met een effen hemd, want de das moet de focus zijn. Natuurlijk moet het patroon harmoniëren met de rest van je garderobe. U kunt dit bereiken door gelijksoortige kleuren te combineren of de kleur van de das op te nemen. Overhemden met zeer fijne, discrete motieven gaan zelden goed samen met een das met motief.

Stropdassen met strepen

De gestreepte das kom je meestal tegen op kantoor, maar niet voor een avonddiner met zakenpartners en potentiële klanten. Hier is het beter te kiezen voor een effen das in een donkere kleur, zoals marineblauw of bordeaux. Met strepen is de variatie bijna grenzeloos. Verschillende kleuren strepen, brede strepen, dunne strepen - wij hebben dassen voor elke smaak. Op het eerste gezicht zijn regimental dassen ook "gewoon" gestreepte dassen, maar het zijn eigenlijk echte klassiekers van de herenmode.

Stropdassen met paisley motief

Stropdassen met een tweekleurig paisleymotief zijn populaire trouwstropdassen, vooral in pastelkleuren. Het klassieke paisleypatroon is in roodtinten, maar er zijn nu ook andere kleurencombinaties verkrijgbaar. Met een das met een subtiel paisleymotief, bijvoorbeeld in donkerrood of donkerblauw, kunt u ook op elegante gelegenheden verschijnen. Kleurrijke paisleys zijn meer geschikt voor vrijetijdskleding.

Stropdassen met polka dots

Bij polkadots denk je het eerst aan de jaren 50 en 60, maar de kleine en grote stippen zijn ook nu nog populair. Soms sieren kleine stippen pastelkleurige bruidsstropdassen en vlinderdassen, terwijl grote stippen meer geschikt zijn voor zuiver casual stropdassen, tenzij de dresscode van het evenement daarop is afgestemd. Voor chique gelegenheden en zaken, moet u de stippeltjesdas in de kast laten en eerder voor een das met strepen gaan.