FILTEREN DOOR

Prijs
Prijs
  • € 0,00 - € 0,00

Kleur
Kleur
Materiaal
Materiaal
Monsters
Monsters

Vlinderdassen met patroon

Strepen, stippen, ruiten, paisley & motieven

Hier vindt u meer dan honderd verschillende modellen van onze vlinderdassen met motief. Kies uit paisley motieven, stippen, ruiten of strepen.

Er zijn 246 producten.

Item 1-48 van 246 in totaal item(s)

Naast de effen vlinderdas kunt u ook grijpen naar een kruisstrik met een patroon of motief om afwisseling in uw garderobe te brengen en accenten te leggen. Ons assortiment omvat zowel subtiele patronen als opvallende variaties om uw outfit te verfraaien. Vlinderdassen met paisleymotieven kunnen niet alleen in het dagelijks leven worden gedragen, maar ook bij speciale gelegenheden. Je kunt een gestippelde vlinderdas ook op een bruiloft dragen als een kleine blikvanger. Net als de gestreepte das, is de vlinderdas met strepen ook een goede keuze voor op kantoor. In uw vrije tijd kunt u punten scoren met vlinderdassen met motief en geruite horizontale dassen.

Vlinderdassen met strepen

Onze gestreepte vlinderdassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties. Tweekleurige strepen worden nog steeds als subtiel beschouwd en kunnen te gemakkelijk worden gecombineerd door een van de kleuren in uw outfit op te nemen. Naast effen rood-witte en blauw-witte vlinderstrikken vindt u in ons assortiment ook vlinderstrikken met strepen in verschillende tinten turkoois.

Strikjes met stippen

Vlinderdassen met stippen onderstrepen een humoristisch karakter, zijn creatief en een beetje excentriek zonder excentriek te lijken. Afhankelijk van de kleurencombinatie zijn ze zelfs geschikt voor een gelegenheid als een bruiloft of een ronde verjaardag. Voor bruiloftsfeesten bevelen wij pastelkleurige vlinderdassen met witte stippen aan. Bij andere gelegenheden of in de vrije tijd staat een donkerrode vlinderdas met lichtblauwe stippen ook goed en maakt uw outfit compleet.

Geruite vlinderdasjes

Geblokte vlinderdassen brengen variatie in overhemdkragen en zijn geschikt voor casual looks. Vooral herfst- en winteroutfits zijn gebaat bij ruitjes in natuurlijke tinten. Een vlinderdas met ruitjesmotief maakt een outfit nog mooier, maar moet gedragen worden met een effen overhemd. Een mix van patronen oogt al snel onrustig en zorgt ervoor dat afzonderlijke stukken niet optimaal tot hun recht komen.

Vlinderdassen met paisley motieven en motieven

Het traditionele paisleypatroon is weer in de mode en is nu erg populair in verschillende kleurvariaties. Het kan gedragen worden voor verschillende gelegenheden. Lichtgekleurde vlinderdassen met een paisleymotief zijn populair voor bruiloften, terwijl donkergekleurde vlinderdassen een elegante verschijning onderstrepen tijdens een avonddiner met vrienden. Vlinderdassen met motieven zijn kleine blikvangers voor speciale gelegenheden. Met maritieme motieven zoals ankers scoort u zeker punten tijdens uw volgende Sylt-vakantie!