FILTEREN DOOR

Prijs
Prijs
  • € 0,00 - € 0,00

Kleur
Kleur
Monsters
Monsters

Zijden pochetten

Elegante zijden pochetten

Textuur speelt een rol bij de keuze van de juiste pochet: grove stoffen en rustieke overhemden geven een uitstekend contrast met heldere gladde pochetten van fijne zijde.

Er zijn 350 producten.

Item 1-48 van 350 in totaal item(s)

Om de outfit er uiteindelijk zo elegant mogelijk uit te laten zien, moeten alle onderdelen op elkaar zijn afgestemd. Dit geldt voor het pak en het hemd, maar ook voor de accessoires. Stropdas en pochet moeten harmoniëren, zowel met elkaar als met de rest. Voor formele gelegenheden kunt u ook manchetknopen dragen - ook deze moeten passen bij het totaalconcept van de look. Modevakmensen letten niet alleen op de kleuren van de afzonderlijke stukken, maar ook op hun textuur. Afhankelijk van de gelegenheid kan een mix van materialen de betere keuze zijn. Overhemden van grove stoffen vormen een prachtig contrast wanneer ze worden gedragen met pochetten van gladde zijde.

Wanneer een zijden pochette kiezen

Voor dassen en pochetten wordt zijde nog steeds beschouwd als een materiaal van bijzonder hoge kwaliteit. Dat is waar. Zijde is bijzonder elegant. Een stof voor plechtige gelegenheden en speciale gelegenheden. Voor avondevenementen, formele gelegenheden of een gala, moet je voor zijde gaan. Vroeger was de witte zijden pochet onovertroffen, maar tegenwoordig gebruikt de moderne gentleman ook graag een vleugje kleur. Zolang de gekleurde pochette zich niet opdringt aan de toeschouwer, is er niets mis mee. Maar hoe eleganter de gelegenheid en de sfeer, hoe ingetogener de kleur moet zijn. In uw vrije tijd kunt u daarentegen kiezen voor pochetten in felle kleuren, met patronen of motieven. Op kantoor, afhankelijk van de branche en bedrijfscultuur, moet je niet overdrijven. Over het algemeen zijn de modeconventies echter soepeler geworden. Een strikte dresscode is niet langer standaard in de meeste industrieën.