Stropdassen van zijde, microvezel, wol/linnen

Verschillende stoffen voor verschillende gelegenheden

In onze winkel vindt u duurzame stropdassen van hoge kwaliteit, gemaakt van verschillende stoffen. Door verschillende stoffen te gebruiken, kunt u een speciale look creëren, afhankelijk van de gelegenheid: Fijne zijden stropdassen voor een verfijnde garderobe voor een operabezoek, robuuste stropdassen van microvezel voor een bedrijfsevenement, linnen stropdassen voor een lentebruiloft en stropdassen van wol voor casual winteroutfits.

Er zijn 3605 producten.

Item 1-48 van 3605 in totaal item(s)

Zijden stropdassen

Zijden dassen worden beschouwd als klassiek, elegant en edel. Met zijn lichte glans is de zijden das nog steeds een overtuigende keuze voor diners, operabezoeken of bruiloften; hij is geenszins ouderwets. Als natuurlijk materiaal is zijde niet zo robuust als microvezels en meer geschikt voor speciale gelegenheden. Voor een business casual outfit kunt u daarom ook stropdassen dragen van andere materialen die beter bestand zijn tegen dagelijkse slijtage.

Banden van microvezel

Microvezel stropdassen zijn duurzamer dan zijden stropdassen en zijn daarom de eerste keuze voor zakelijke stropdassen en voor gebruik in de cateringindustrie. Ze zien er niet minder elegant of goedkoop uit - integendeel: onze microfiber stropdassen zijn op het eerste gezicht nauwelijks van zijden stropdassen te onderscheiden en zijn van hoogwaardige stof gemaakt.

Dassen van linnen, katoen of wol

Een linnen das past bijzonder goed bij lente- en zomerlooks en geeft elke outfit een persoonlijk tintje. Voor een bruiloft met een rustieke charme is een linnen das soms nog geschikter dan een zijden das. Wol en kasjmier zijn perfecte materialen voor koelere dagen.

Gebreide stropdassen

Ook gebreide dassen maken uw herfst- of winterlook compleet. Ze zijn al heel lang trendy in de VS. De gebreide das maakt minder indruk door een ongewoon materiaal en meer door zijn bijzondere structuur. Wij bevelen gebreide dassen aan voor smart of business casual outfits, maar voor avondevenementen is het beter te kiezen voor een klassieker als zijde.