FILTEREN DOOR

Prijs
Prijs
  • € 0,00 - € 0,00

Kleur
Kleur
Materiaal
Materiaal
Monsters
Monsters

Pochetten volgens stofsoort

Sjaals van zijde, microvezel, linnen en wol

Klassieke zijde, gemakkelijk te onderhouden microvezel of een matte versie van linnen of wol - pochetten worden steeds populairder.

Er zijn 728 producten.

Item 1-48 van 728 in totaal item(s)

De pochet is een van de meest populaire herenaccessoires. Hoewel het slechts in de borstzak wordt gestopt en niet eens op een ingewikkelde manier hoeft te worden opgevouwen, verrijkt het elke outfit met eenvoudige elegantie. Het materiaal doet er niet toe, maar het kan wel een bepaalde uitstraling benadrukken. Zijden pochetten zijn tijdloze klassiekers die er bijzonder elegant uitzien. Microfiber pochetten zijn gemakkelijk in onderhoud en kunnen zonder aarzelen in de vrije tijd worden gedragen. Varianten in linnen of wol geven het geheel iets extra's en benadrukken de individualiteit van de drager.

Pochetten van zijde

Als natuurlijk materiaal is zijde niet zo gemakkelijk te onderhouden als synthetische vezels, maar het wordt beschouwd als bijzonder edel en kostbaar. Een zijden pochet is bijzonder geschikt voor een bezoek aan de opera of een deftig diner. Kies een effen, donkere pochette of een pochette met een elegant paisleymotief. Voor formele gelegenheden kunt u ook uw gevoel voor stijl tonen door het elegant op te vouwen. De One Corner Up Fold is bijzonder populair, niet in het minst omwille van het gemak waarmee hij kan worden opgevouwen. Met een beetje oefening kunt u ook de kroonvouw kiezen voor een avondevenement. Deze vouwstijl dankt zijn naam aan zijn uiterlijk - de drie tanden die uit de borstzak steken, doen in de verte denken aan een kroon.

Microvezel pochetten

Voor alledaagse kleding of bedrijfsevenementen raden wij pochetten van microvezel aan. Onze sjaals van hoogwaardige synthetische vezels zien er stijlvol uit, zijn tegelijkertijd robuust en vergeven veelvuldig dragen. Naast effen sjaals die perfect bij de kleur van de das passen, hebben wij ook pochetten met motieven en patronen. Met witte stippen, een ankermotief of strepen scoort u punten met een casual outfit. Passend: De nonchalante vouw, die de pochet extra volume geeft. Deze vouw is geschikt voor zowel vrije tijd als kantoor.

Pochetten van linnen of wol

Voor een rustieke outfit of een herfstlook zijn ruwe materialen zoals linnen of wol bijzonder geschikt. De pochetten van deze stoffen baren opzien, omdat zij - ondanks hun modieuze uiterlijk - nog vrij zeldzaam zijn. Niet iedereen durft materialen te mengen. Veel heren houden het liever bij de beproefde zijde. Met een linnen pochet laat u dus een bijzonder gevoel voor mode en creativiteit zien. Op voorwaarde dat je de sjaal voor de juiste gelegenheid draagt. Linnen en wol raden wij af voor avondevenementen en formele gelegenheden; zijde is hier in trek. Maar: Linnen is een populair materiaal aan het worden voor bruiloften met een rustieke charme, bijvoorbeeld in boho-stijl. Met een pastelroze linnen pochet scoor je gegarandeerd punten!