Cavalier sjaal stippen donkerroze

Cavalier sjaal roze gestippeld

Ontdek onze stijlvolle pochet in een levendige donkerroze kleur met een charmant stippenpatroon. De compacte afmetingen van 25 x 25 cm geven dit accessoire een stijlvolle finesse, terwijl het uitbundige stippenpatroon een gedurfd en fris effect creëert.

Gemaakt van zorgvuldig vervaardigde synthetische vezels en afgewerkt met een subtiele satijnen glans, is de pochet een tijdloos hoogtepunt voor elke gelegenheid. Dankzij het veelzijdige formaat kan de sjaal worden gevouwen en op verschillende manieren worden gedragen om een speciaal tintje aan je ontwerp te geven.

Of je nu een formeel evenement bijwoont of een uitbundige nuance wilt toevoegen aan je kantooroutfit, deze pochet geeft een exclusieve dimensie aan je stijl. Met zijn elegante kleur en verfijnde patroon past de sjaal harmonieus bij verschillende outfits en maakt hij een duidelijk modestatement.

Benadruk je gevoel voor stijl en individualiteit door je ensemble af te ronden met deze roze polkadot pochet. Een accessoire dat niet alleen je garderobe verrijkt, maar ook je persoonlijkheid benadrukt.

XI0532T
€ 5,90
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief -
Quantity
Niet op voorraad

Ook verkrijgbaar als:
 

Tevredenheidsgarantie

 

Snelle Bezorging

 

14 dagen retourrecht (zie FAQ)

XI0532T

Data sheet

BreedteNormaal
KleurRoze / Roze
MonstersPunten
MateriaalMicrovezel
MerkPuccini
Variantzakformaat

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten-reviews

Opmerkingen (0)