Stropdassen

Goedkope zijden stropdassen & Edele Designer Stropdassen

In ons assortiment vindt u meer dan 3000 verschillende kleuren en dessins stropdassen.

Er zijn 3360 producten.

Item 1-48 van 3360 in totaal item(s)

Vind de juiste kleur das

Wij adviseren u graag bij uw kleurkeuze en zorgen ervoor dat u de juiste stropdas uit ons assortiment kiest. Wij bieden ook individueel advies en speciale ontwerpen voor bedrijfsdassen. U kunt ons ook stofstalen toesturen, Pantone-kleuren doorgeven of foto's sturen met kleurreferentie, die wij in de selectie zullen opnemen.

De betekenis van stropdaskleur

Aan kleuren worden verschillende betekenissen toegekend. Merk echter op dat de bijbehorende eigenschappen sterk afhankelijk zijn van cultuur en persoonlijke ervaring. U hoeft deze aanbevelingen dus niet slaafs op te volgen. Voor officiële gelegenheden, sollicitatiegesprekken en bruiloften kan het echter geen kwaad om een of twee conventies in gedachten te houden.

Blauw

Blauwe stropdassen zijn bijzonder populair, gemakkelijk te combineren en perfecte dassen voor elke dag. Blauw is een allrounder in de garderobe. U kunt een blauwe das combineren met bijna elk pak en overhemd. Dat maakt stropdassen in blauw een absolute must-have. Bovendien oogt de kleur serieus en straalt hij sereniteit uit.

Red

Net als blauwe dassen behoren rode dassen tot de klassiekers van de herenmode. Ze kunnen bijna even goed gecombineerd worden en onderstrepen een gezond zelfvertrouwen. De kleur staat ook voor dynamiek en assertiviteit. Hoe donkerder het rood, hoe eleganter de das oogt. Voor avondevenementen bevelen wij daarom donkerrode dassen aan, terwijl voor het zomerfeest lichte roodtinten zoals koraal worden aanbevolen.

Oranje

Oranje heeft een energiek, humoristisch en ontspannen effect - het is ook een van de herfstkleuren. Voor een casual outfit of een herfstlook zijn oranje dassen dan ook bijzonder geschikt. Donkeroranje doet denken aan brons of koper en kan ook naar een avondevenement worden gedragen.

Groen

De kleur van de lente is perfect voor gelegenheden die een nieuw begin inluiden en voor vrolijke evenementen. Een lichtgroene kleur oogt fris en jeugdig, terwijl een edele dennengroene kleur bezadigd en dicht bij de natuur oogt. Met een gedempt limoengroen accentueer je je zachte en ongecompliceerde kant. Wees voorzichtig met gifgroen - de signaalkleur kan bij de verkeerde gelegenheid ongewenst veel aandacht trekken.

Roze

Roze stropdassen zijn klassieke trouwstropdassen en zijn erg in de mode. Ze worden ook gebruikt voor bevestigingen en doopsels. Roze staat voor tederheid, verliefdheid en een zachtaardig karakter. De kleur wordt vaak als vrouwelijk beschouwd, hoewel het historisch gezien een mannenkleur is - net als rood.