Zakelijke stropdas satijn bordeaux rood

Glinsterende stropdas in bordeauxrood

Deze hoogwaardige stropdas van stijlvolle satijnen polyvezelstof is een echte blikvanger voor de stijlbewuste man van vandaag. In een rijke wijnrode kleur geeft hij je outfit een extra dosis elegantie. Prachtig voor formele gelegenheden, zakelijke bijeenkomsten of stijlvolle avondevenementen. De lichte glans van de satijnen afwerking geeft de stropdas een luxueuze uitstraling die ieders aandacht zal trekken.

De stropdas is met de hand vervaardigd, waardoor de hoogste kwaliteit en aandacht voor detail gegarandeerd is. Met een lengte van 148 cm en een breedte van 8,5 cm is hij perfect om een stijlvolle knoop te leggen en je persoonlijkheid in stijl te benadrukken.

Het merk Puccini staat voor tijdloze elegantie en vakmanschap van het hoogste niveau. Deze stropdas heeft een stijlvolle stijl die zowel bewondering als afgunst zal oogsten. Voeg dit model toe aan je stropdassencollectie en geef je stijl de finishing touch. Met deze satijnen stropdas van polyvezel ben je gegarandeerd een echte blikvanger bij elke gelegenheid.

XI1397
€ 16,90
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief -
Quantity

 

Tevredenheidsgarantie

 

Snelle Bezorging

 

14 dagen retourrecht (zie FAQ)

XI1397
44 Items

Data sheet

BreedteNormaal
KleurDonkerrood
MonstersUniversiteit
MateriaalMicrovezel
MerkPuccini
VariantStandaard stropdas

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten-reviews

Opmerkingen (0)