Stropdas zwart parel wit zijde wol

Ruitjeslook stropdas van zijde en wol

De business stropdas zijde met katoen van Cavalieri belichaamt tijdloze elegantie en verfijnd design. De stropdas is gemaakt van zijde en het beste katoen en biedt een uitstekend draagcomfort en een stijlvolle look.

Met een afmeting van 148 x 8 cm heeft de zakelijke stropdas de ideale lengte en breedte om perfect gestrikt te worden. De rastervormige structuur geeft de business stropdas een vleugje verfijning en individualiteit, terwijl het matte oppervlak zorgt voor een subtiele maar opvallende look.

In marineblauw straalt de business stropdas zelfvertrouwen en stijl uit. Hij is perfect voor formele gelegenheden, zakelijke vergaderingen of elegante avondevenementen. Het stijlvolle patroon maakt hem ook veelzijdig te combineren met verschillende outfits.

Het merk Cavalieri staat voor kwaliteit en vakmanschap. Elke zakelijke stropdas is met grote zorg gemaakt om aan de hoogste normen van stijl en duurzaamheid te voldoen. Met de business stropdas zijde met katoen van Cavalieri maak je een fashion statement en onderstreep je je individuele karakter.

DA5721
€ 32,99
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief -
Quantity

Ook verkrijgbaar als:
 

Tevredenheidsgarantie

 

Snelle Bezorging

 

14 dagen retourrecht (zie FAQ)

DA5721
17 Items

Data sheet

BreedteNormaal
KleurZwart / Antraciet
MonstersVormen / Structuur
MateriaalZijde
MerkCavalieri
VariantStandaard stropdas

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten-reviews

Opmerkingen (0)