Stropdas XXL ijsblauw structuur

Stropdas gaas oppervlak duif blauw lang

Ervaar tijdloze finesse met onze hemelsblauwe XXL stropdas van prachtige microvezel, die speciaal ontworpen is met een extra lengte van 160 cm voor lange of iets grotere dragers. Met een breedte van 8,5 cm blijft deze stropdas van het gerenommeerde merk Puccini stijlvol en veelzijdig. De glinsterende afwerking geeft de das een vleugje finesse, terwijl de subtiele wafelstructuur voor een subtiele textuur zorgt.

Deze XXL stropdas is ideaal voor formele gelegenheden, zakelijke bijeenkomsten of feestelijke evenementen en maakt een subtiel statement. De exquise microvezel garandeert niet alleen een zacht gevoel, maar ook een lange levensduur en gemakkelijk onderhoud. De levendige lichtblauwe kleur van deze stropdas is een verfrissende keuze die elke outfit een stijlvolle touch geeft.

Met een royale extra lengte van 160 cm biedt deze stropdas extra flexibiliteit en is hij bijzonder geschikt voor zeer lange of iets grotere dragers. Combineer hem met een klassiek pak voor een geraffineerde look of voeg een extra dosis elegantie toe aan een nette outfit.

XI2511L
€ 21,99
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief -
Quantity

Ook verkrijgbaar als:
 

Tevredenheidsgarantie

 

Snelle Bezorging

 

14 dagen retourrecht (zie FAQ)

XI2511L
36 Items

Data sheet

BreedteNormaal
KleurBlauw
Lichtblauw
MonstersVormen / Structuur
MateriaalMicrovezel
VariantXXL-strikband

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten-reviews

Opmerkingen (0)