Stropdas satijn zwart

Opalescent stropdas in zwart

Deze bijzonder hoogwaardige herenstropdas van elegante satijnen synthetische vezelstof is een absolute must-have voor de stijlbewuste man van vandaag. In een minimalistische asfaltzwarte kleur geeft hij je outfit een extra dosis finesse. Perfect voor formele gelegenheden, zakelijke bijeenkomsten of elegante avondevenementen. De lichte glans van de satijnen afwerking geeft de herenstropdas een luxueuze uitstraling die ieders aandacht zal trekken.

De herendas is zorgvuldig met de hand vervaardigd, waardoor de hoogste kwaliteit en aandacht voor detail gegarandeerd is. Met een lengte van 148 cm en een breedte van 8,5 cm is hij perfect om een geraffineerde knoop te leggen en je persoonlijkheid in stijl te benadrukken.

Het merk Puccini staat voor tijdloze finesse en het hoogste niveau van vakmanschap. Deze herenstropdas heeft een stijlvol ontwerp dat zowel bewondering als afgunst zal oogsten. Voeg dit meesterwerk toe aan je collectie herenstropdassen en geef je ontwerp de finishing touch. Met deze satijnen herenstropdas van synthetische vezels ben je gegarandeerd een must-have voor elke gelegenheid.

XI1400
€ 16,90
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief -
Quantity

 

Tevredenheidsgarantie

 

Snelle Bezorging

 

14 dagen retourrecht (zie FAQ)

XI1400
26 Items

Data sheet

BreedteNormaal
KleurZwart / Antraciet
MonstersUniversiteit
MateriaalMicrovezel
MerkPuccini
VariantStandaard stropdas

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten-reviews

Opmerkingen (0)