Set bretels heren vlinderdas sjaal duifblauw

Geef het cadeau van opvallende finesse: polyvezel bretels combinatie in gestructureerd ijsblauw met heren vlinderdas en zakje

Dompel jezelf onder in de wereld van verfijnde cadeaus en ontdek onze bijzonder hoogwaardige set van eersteklas microvezel. De bretels, geschikt voor zowel vastknopen als klassiek knopen, zijn uitgevoerd in een unieke ijsblauwe kleur met textuur die meteen in het oog springt. Deze set combineert design en functionaliteit op het hoogste niveau.

De voorgenaaide herenstrik, vakkundig in scène gezet, is niet alleen een echte blikvanger, maar ook flexibel in maat verstelbaar om de perfecte pasvorm voor elke drager te garanderen. De bijpassende zakdoek van royaal 25 x 25 cm zorgt voor een elegante touch en maakt het geheel compleet.

Deze geschenkset is een eerbetoon aan tijdloze finesse en wordt geleverd in een verfrissende, gestructureerde ijsblauwe kleur die iets toevoegt aan elke outfit. Verras een speciaal iemand met dit attente ensemble en geef niet alleen accessoires maar ook tijdloze klasse en verfijning cadeau.

XI3771U
€ 32,99
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief -
Quantity

 

Tevredenheidsgarantie

 

Snelle Bezorging

 

14 dagen retourrecht (zie FAQ)

XI3771U
51 Items

Data sheet

KleurLichtblauw
MonstersVormen / Structuur
MateriaalMicrovezel
MerkPuccini
VariantBretelset

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten-reviews

Opmerkingen (0)