Opvallende zijden stropdas wafel stijl lichtblauw

Herenstropdas met wafelmotief in hemelsblauw

Met zijn traditionele stijl en exclusieve materialen is de Cavallieri zijden stropdas een verfijnd accessoire dat je look perfect afmaakt. Deze exclusieve business stropdas is gemaakt van 100% prachtige zijde en is met de hand gestikt om een onberispelijke kwaliteit te garanderen.

De duifblauwe opalescente basis geeft de zakelijke stropdas een aantrekkelijke uitstraling, terwijl het patroon van kleine bloemen in verschillende tinten sneeuwwit een vleugje verfijning toevoegt. De mix van duifblauw en sneeuwwit creëert een harmonieus contrast dat subtiele finesse uitstraalt.

Met een lengte van 148 cm en een breedte van 8 cm is deze zakelijke stropdas de perfecte maat om uw overhemdkraag in stijl te accentueren. De traditionele stijl zorgt ervoor dat deze business das voor verschillende gelegenheden gedragen kan worden en altijd een tijdloze schoonheid uitstraalt.

De Cavallieri business stropdas overtuigt door zijn exclusieve afwerking en biedt een zacht draagcomfort. De elastische voering zorgt ervoor dat de business stropdas gemakkelijk te knopen is en altijd perfect past.

Met de Cavallieri business stropdas van 100% zijde haal je een exclusief accessoire van tijdloze finesse in huis, dat je look geraffineerd afrondt.

DA5775
€ 35,99
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief -
Quantity

Ook verkrijgbaar als:
 

Tevredenheidsgarantie

 

Snelle Bezorging

 

14 dagen retourrecht (zie FAQ)

DA5775
3 Items

Data sheet

BreedteNormaal
KleurLichtblauw
MonstersVormen / Structuur
MateriaalZijde
MerkCavalieri
VariantStandaard stropdas

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten-reviews

Opmerkingen (0)