Herenstropdas hemelsblauw bloemenmotief

Modieuze zijden stropdas met bloemen op de grond in duifblauw

De Cavallieri zijden stropdas is met zijn klassieke stijl en bijzonder hoogwaardige materialen een modieus accessoire dat je look perfect afmaakt. Deze bijzonder hoogwaardige stropdas is gemaakt van 100% beste zijde en is met de hand genaaid om een onberispelijke kwaliteit te garanderen.

De glanzende middernachtblauwe basis geeft de stropdas een aantrekkelijke uitstraling, terwijl het patroon van kleine bloemen in verschillende tinten zilver en bruin een vleugje verfijning toevoegt. De mix van middernachtblauw en zilver en bruin creëert een harmonieus contrast dat subtiele finesse uitstraalt.

Met een lengte van 148 cm en een breedte van 8 cm is deze das de perfecte maat om uw kraag in stijl te accentueren. De klassiek bewerkte stijl zorgt ervoor dat deze das voor verschillende gelegenheden gedragen kan worden en altijd een tijdloze schoonheid uitstraalt.

De Cavallieri stropdas overtuigt door zijn bijzonder hoogwaardige verwerking en biedt een aangenaam draagcomfort. De elastische voering zorgt ervoor dat de stropdas gemakkelijk te knopen is en altijd perfect past.

Met de Cavallieri stropdas van 100% zijde haal je een bijzonder hoogwaardig accessoire van tijdloze finesse in huis, dat je look modieus afrondt.

Alle delen van de stropdas, de tussenvoering en de voering zijn in een hoek van 45 graden gesneden. Dit geeft de microvezel stropdas de nodige elasticiteit en een soepele drapering, waardoor hij minder snel zal draaien. De stropdas wordt met de hand genaaid en geknipt. De modellen van Cavalieri behoren tot de elite van de internationale stropdaskunst en staan voor eersteklas materialen en vakmanschap. De stevige voering van deze herenstropdas minimaliseert kreuken en zorgt voor een perfecte pasvorm. Deze eenvoudige herendas past ook perfect bij conservatieve zakelijke outfits. De afmetingen van deze herendas zijn 148cm x 8cm.

DA5769
€ 32,99
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief -
Quantity

Ook verkrijgbaar als:
 

Tevredenheidsgarantie

 

Snelle Bezorging

 

14 dagen retourrecht (zie FAQ)

DA5769
15 Items

Data sheet

BreedteNormaal
KleurLichtblauw
MonstersPaisleys / Motieven
MateriaalZijde
MerkCavalieri
VariantStandaard stropdas

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten-reviews

Opmerkingen (0)