Herendas satijn abrikoos

Glinsterende stropdas in roze-abrikoos

Deze uitstekend vervaardigde herenstropdas van elegante satijnen microvezelstof is een echte blikvanger voor de stijlbewuste man van nu. In een stijlvolle abrikooskleur geeft hij je outfit die speciale touch. Perfect voor formele gelegenheden, zakelijke bijeenkomsten of elegante avondevenementen. De lichte glans van de satijnen afwerking geeft de herenstropdas een luxueuze uitstraling die ieders aandacht zal trekken.

De herenstropdas is zorgvuldig met de hand vervaardigd, waardoor de hoogste kwaliteit en aandacht voor detail gegarandeerd is. Met een lengte van 148 cm en een breedte van 8,5 cm is hij perfect om een elegante knoop te leggen en je persoonlijkheid in stijl te benadrukken.

Het merk Puccini staat voor tijdloze elegantie en vakmanschap van het hoogste niveau. Deze herenstropdas heeft een elegante look die zowel bewondering als afgunst zal oogsten. Voeg dit model toe aan je collectie herenstropdassen en geef je look de finishing touch. Met deze herenstropdas van satijn-microvezel ben je gegarandeerd een echte blikvanger bij elke gelegenheid.

XI1410
€ 16,90
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief -
Quantity

 

Tevredenheidsgarantie

 

Snelle Bezorging

 

14 dagen retourrecht (zie FAQ)

XI1410
44 Items

Data sheet

BreedteNormaal
KleurOranje
Roze / Roze
MonstersUniversiteit
MateriaalMicrovezel
MerkPuccini
VariantStandaard stropdas

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten-reviews

Opmerkingen (0)