Combinatie bretels heren strik sjaal hemelsblauw

Geef het cadeau van opvallende elegantie: Combinatie van kunstvezel bretels in getextureerd duifblauw met herenstrik en pochet

Dompel jezelf onder in de wereld van verfijnde cadeaus en ontdek onze hoogwaardige set van eersteklas microvezel. De bretels, geschikt voor zowel vastknopen als klassiek knopen, worden gepresenteerd in een unieke hemelsblauwe textuur die meteen in het oog springt. Deze set combineert look en functionaliteit op het hoogste niveau.

De voorgestrikte herenstrik, kunstig geënsceneerd, is niet alleen een absolute must-have, maar ook flexibel in maat verstelbaar om de perfecte pasvorm voor elke drager te garanderen. De bijpassende decoratieve sjaal van royaal 25 x 25 cm voegt een modieus tintje toe en maakt de algehele look compleet.

Deze geschenkset is een eerbetoon aan tijdloze finesse en wordt geleverd in een verfrissende hemelsblauwe kleur met textuur die iets toevoegt aan elke outfit. Verras een speciaal iemand met dit attente ensemble en geef niet alleen accessoires maar ook tijdloze klasse en verfijning cadeau.

XI2511U
€ 32,99
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief -
Quantity

 

Tevredenheidsgarantie

 

Snelle Bezorging

 

14 dagen retourrecht (zie FAQ)

XI2511U
47 Items

Data sheet

KleurLichtblauw
MonstersVormen / Structuur
MateriaalMicrovezel
MerkPuccini
VariantBretelset

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten-reviews

Opmerkingen (0)