Combinatie bretels heren strik sjaal chocolade bruin

Geef het cadeau van opvallende elegantie: microvezel bretelset in getextureerd donkerbruin met strikje en decoratieve sjaal

Dompel jezelf onder in de wereld van verfijnde cadeaus en ontdek onze zorgvuldig vervaardigde set van de fijnste microvezel. De bretels, geschikt voor zowel knippen als klassiek knopen, worden gepresenteerd in een unieke chocoladebruine kleur met textuur die meteen in het oog springt. Deze set combineert design en functionaliteit op het hoogste niveau.

De kant-en-klaar gestrikte vlinderdas, vakkundig in scène gezet, is niet alleen dat speciale iets, maar kan ook flexibel in maat worden versteld om de perfecte pasvorm voor elke drager te garanderen. De bijpassende zakdoek van royaal 25 x 25 cm voegt een modieus tintje toe en maakt het geheel compleet.

Deze geschenkset is een eerbetoon aan tijdloze elegantie en wordt geleverd in een verfrissende, getextureerde chocoladebruine kleur die iets toevoegt aan elke outfit. Verras een speciaal iemand met dit attente ensemble en geef niet alleen accessoires maar ook tijdloze klasse en verfijning cadeau.

XI3961U
€ 32,99
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief -
Quantity

 

Tevredenheidsgarantie

 

Snelle Bezorging

 

14 dagen retourrecht (zie FAQ)

XI3961U
45 Items

Data sheet

KleurCrème / Beige
MonstersVormen / Structuur
MateriaalMicrovezel
MerkPuccini
VariantBretelset

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten-reviews

Opmerkingen (0)