Cavalier sjaal stippen marineblauw

Sierdoek marineblauw polkadotpatroon

Ontdek onze geraffineerde decoratieve sjaal in een levendige marineblauwe kleur met een charmant stippenpatroon. De compacte afmetingen van 25 x 25 cm geven dit accessoire een verfijnde elegantie, terwijl het speelse stippenpatroon een stijlvol en fris effect creëert.

Gemaakt van zorgvuldig vervaardigde synthetische vezels en met een subtiele glans is deze decoratieve sjaal een tijdloze highlight voor elke gelegenheid. Dankzij het veelzijdige formaat kan de sjaal worden gevouwen en op verschillende manieren worden gedragen om een speciaal accent aan je stijl te geven.

Of je nu naar een formeel evenement gaat of een speels accent wilt toevoegen aan je alledaagse zakelijke outfit, deze sjaal geeft een exclusieve dimensie aan je stijl. Met zijn geraffineerde kleur en verfijnde decoratie past de sjaal harmonieus bij verschillende outfits en maakt hij een duidelijk modestatement.

Benadruk je gevoel voor stijl en individualiteit door je ensemble af te maken met deze roze gestippelde decoratieve sjaal. Een accessoire dat niet alleen je garderobe verrijkt, maar ook je persoonlijkheid benadrukt.

XI0536T
€ 5,90
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief -
Quantity
Niet op voorraad

Ook verkrijgbaar als:
 

Tevredenheidsgarantie

 

Snelle Bezorging

 

14 dagen retourrecht (zie FAQ)

XI0536T

Data sheet

BreedteNormaal
KleurDonkerblauw
MonstersPunten
MateriaalMicrovezel
MerkPuccini
Variantzakformaat

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten-reviews

Opmerkingen (0)