Baumwoll-Herrenkrawatte mit floralem Dessin
  • Baumwoll-Herrenkrawatte mit floralem Dessin
  • Baumwoll-Herrenkrawatte mit floralem Dessin

Katoenen cravatte met bloemenpatroon

Rood-nacht-blauwe Kravatte met Talavera stijl

Het absolute hoogtepunt van het nonchalante linnen overhemd: de herenstropdas uit de Talavera-serie van Cantucci met de rood/blauwe bloemen van de open haard is een must-have voor individualisten en creatieve mensen. Door de artistieke toets van de stropdas en de smalle breedte van slechts 7 cm is het bindmiddel bijzonder geschikt voor ontspannen vergaderingen of de opstartfase.
. Maar ook de aanhangers van de traditionele mannenmode komen aan hun trekken. Het decor is gebaseerd op de historische keramische kunstwerken uit Mexico. Al meer dan 500 jaar worden tegels, huismuurtjes of vazen in de stijl van "Talavera" gedecoreerd. Kleurrijk, gevarieerd en individueel - dat is waar de schilderijen uit Mexico voor staan en dat is waar de herenbanden in de serie zich uiten.
. Maar de stropdas is niet alleen overtuigend qua stijl. Ook op het gebied van kwaliteit is het Cantucci-label altijd een stapje voor op het gebied van kwaliteit. Het uitstekende katoen is met de hand bewerkt en de vormvaste inleg zorgt voor een zo min mogelijk rimpelvorming en optimale knose-eigenschappen. De 148 cm lange herenstas mag daarom in geen enkele garderobe ontbreken.

Producteigenschappen:
Lengte: 148cm
Breedte: 7cm
Materiaal: 100% katoen met opdruk
Kleur: rood, nachtblauw, nachtelijk blauw

CS7094
€ 7,99
Inclusief belasting Verzendkosten exclusief -
Quantity
Niet op voorraad

 

Tevredenheidsgarantie

 

Snelle Bezorging

 

14 dagen retourrecht (zie FAQ)

CS7094

Data sheet

BreedteNormaal
Smalle
KleurRood
MonstersPaisleys / Motieven
MateriaalWol / Katoen / Linnen
MerkCantucci
VariantSmalle stropdas
Standaard stropdas

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten-reviews

Opmerkingen (0)