FILTEREN DOOR

Prijs
Prijs
  • € 0,00 - € 0,00

Materiaal
Materiaal
Monsters
Monsters

Vlinderdassen in beige, crème en bruin

Edel en elegant

Champagnekleurige vlinderdassen kunnen zonder problemen naar een bruiloft worden gedragen; ze zien er tijdloos en elegant uit. Een subtiel paisley- of rankenpatroon in een lichtere crèmetint benadrukt de elegante look nog meer.

Er zijn 28 producten.

Item 1-28 van 28 in totaal item(s)

Bruine vlinderdassen, met of zonder motief, passen goed bij een chique vrijetijdsoutfit. Warme bruintinten zijn vooral in de herfstmaanden in trek en kunnen ook worden gecombineerd met een vest en overhemd.

Champagnekleurige vlinderdas voor de bruiloft

Bij het kiezen van een vlinderdas of stropdas moet de bruidegom rekening houden met de bruidsjurk en het kleurenschema van de bruidsversiering. Alles moet tenslotte zo perfect mogelijk zijn op deze dag! Als de bruidsjurk crèmekleurig is, moet met de grootste zorg een vlinderdas in dezelfde kleur worden gekozen. Ernstige kleurverschillen naast elkaar vallen op en irriteren de kijker. Het beste is dus dat u ons een stofstaal van de bruidsjurk, een kleurreferentie of op zijn minst een foto stuurt, zodat wij u kunnen helpen en eventueel een voorlopige keuze kunnen maken. Hoe meer aanlooptijd we hebben, hoe beter we kunnen inspelen op uw individuele wensen. Zorg daarom voor de bijpassende accessoires zodra de bruid haar jurk heeft gevonden. Wij helpen u ook graag bij het kiezen van een pochette, bijpassende manchetknopen en bretels.

Fliege in creme mit Hosenträger>