Turquoise herenstropdas met traditionele emblemen

Art-Nr.: CS7078 | Normale lengte

Turquoise herenstropdas met traditionele emblemen

Moderne kleurenmix en klassiek Talavera decor met een klassieke Talavera decorat

Breng wat kleur in het dagelijks leven. Met deze katoenen herenstas van het label Cantucci zet je een statement voor frisheid en individualiteit. Tegelijkertijd zijn de emblemen traditioneel en gebaseerd op de historische keramische kunst "Talavera" uit Mexico. De speciale herenstropdas van aqua, marineblauw en wit - met kleine lichtgele stippen - vertegenwoordigt de perfecte symbiose tussen moderne kleurenmix en vintage decor.
. De Talavera-collectie van herenstropdassen staat bekend als de "Conversational Ties" - stropdassen die de aandacht trekken en vaker worden genoemd. Zo kan de kleurrijke binder helpen om nieuwe contacten te leggen.
De herenstas kan het beste gecombineerd worden met een los shirt (bijv. linnen of polo). Uiteraard is de breedte ook aangepast aan de tijd en is de breedte van de ruimte op 7 cm. Het materiaal van de Kravatte bestaat uit 100% katoen, dat met de hand is bewerkt. De stof en de inleg zijn elk onder een hoek van 45 graden gesneden, zodat de stropdas een betere elasticiteit en een vlotte val heeft, d.w.z. dat de stropdas niet verdraait.

Producteigenschappen:
Lengte: 148cm
Breedte: 7cm
Materiaal: 100% katoen met opdruk
Kleur: aqua, marineblauw, wit, lichtgele stippen, aqua, marineblauw en wit
slechts
5,00 €
Stropdassen voor 5 Euro Stropdassen voor 10 Euro Stropdassen voor 15 Euro Stropdassen voor 20 Euro Verzendkosten Winkelwagen Afrekenen Algemene voorwarden & Contact Stropdas.org