XXL stropdas antraciet grijs gestreept microfiber

Art-Nr.: SB3628L | XXL-Stropdas

XXL stropdas antraciet grijs gestreept microfiber

Elegante strepen in het zwart op deze trendy XXL stropdas gemaakt van hoge kwaliteit microvezel met een achtergrond in antraciet. De stof van deze stropdas is van pure zijde geweven en compleet met de hand genaaid en gesneden. De voering is gemaakt van een elastisch materiaal waardoor de stropdas vol aanvoelt.Hierdoor is hij goed te knopen en makkelijk te ontknopen. Produkten van Puccini staan garant voor eerste klas afwerking in de stropdasmode.Bij de verwerking van de stropdas worden alleen goede materialen gebruikt. Naar de maten: Deze stropdas is 160 cm lang en hiermee 3cm langer dan normaal.Hierdoor is het eenvoudig om een dubbele knoop te maken.In de breedte is de das 8,5 cm.Iets smaller, volgens de laatste stropdas mode trend.
slechts
15,00 €

Andere productvarianten:

Product waardering

Klant 184182 schreef (26.04.2020, 14:51 Uur):
"We hebben een prachtige stropdas ontvangen voor een hele nette prijs , en ??n die eindelijk lang genoeg is . Wij komen hier zeker terug "
Waardering 5/5 
Stropdassen voor 5 Euro Stropdassen voor 10 Euro Stropdassen voor 15 Euro Stropdassen voor 20 Euro Verzendkosten Winkelwagen Afrekenen Algemene voorwarden & Contact Stropdas.org