Rode stropdas met ruitjesversiering

Art-Nr.: CS7082 | Normale lengte

Rode stropdas met ruitjesversiering

Talavera patroon gemaakt van 100% katoen

Discreet en toch opvallend: de smidse van het Cantucci-label heeft zichzelf overtroffen met deze bijzondere das. Gebaseerd op de Mexicaanse Talavera keramische kunst, de print op de katoenen stropdas betovert met klassieke elegantie in een modern design. Terwijl de wit-duiven-blauwe ornamenten bijna een vintage karakter hebben, maakt het geruit oppervlak het ontwerp weer wat losser. Zo vertegenwoordigt de das de perfecte symbiose tussen klassiek en modern en is geschikt voor zowel lichte en creatieve outfits als voor klassieke shirts.
Bovendien overtuigt het product niet alleen met zijn felle kleuren, maar ook met zijn uitstekende kwaliteit. De stropdas is gemaakt van 100% fijnste katoen en is uitvoerig met de hand gemaakt. De afmetingen zijn 7cm breed en 148cm lang. De stabiele insert van deze stropdas minimaliseert rimpels en zorgt voor een perfecte grip.

Producteigenschappen:
Lengte: 148cm
Breedte: 7cm
Materiaal: 100% katoen met opdruk
Kleur: rode, witte, blauwe en rode stippen
slechts
5,00 €
Stropdassen voor 5 Euro Stropdassen voor 10 Euro Stropdassen voor 15 Euro Stropdassen voor 20 Euro Verzendkosten Winkelwagen Afrekenen Algemene voorwarden & Contact Stropdas.org