Moderne rode stropdas met Talavera design

Art-Nr.: CS7080 | Normale lengte

Moderne rode stropdas met Talavera design

Openhaard rode stropdas van 100% katoen

Creatief, extravert en toch een of andere manier klassiek: het ontwerp van deze haardrode herenstas is afkomstig van het merk Cantucci. Het bijzondere aan dit nogal extraverte decor is dat het gebaseerd is op de traditionele Mexicaanse keramische stijl "Talavera".
Zo is de 7 cm brede herenstrop niet alleen een speciaal stuk voor rebellen, maar kan hij ook overtuigen om het pak als blikvanger te gebruiken. Net als de kunstzinnig gemaakte tegels uit Mexico wordt de herenstrop met de hand gemaakt en bestaat de herenstrop uit 100% exclusief katoen. Bedrukte katoenen herenstassen zijn niet alleen trendy, ze vormen ook minder rimpels dan klassieke zijden stropdassen. Hierdoor valt de stropdas altijd los en ongedwongen - en geeft het donkere pak ook een luchtigere, jonge look.
. Een handmatige snit in de klassieke hoek van 45 graden geeft deze uitstekende zakelijke stropdas een bijzonder goede houvast. Door de volledige inlaat van de zakelijke stropdas worden de rimpels na het binden snel weer verwijderd.

Producteigenschappen Producteigenschappen
Lengte: 148cm
Breedte: 7cm
Materiaal: 100% katoen met opdruk
Kleur: Openhaard rood met marineblauwe Talavera versiering
Dit product is op dit moment niet beschikbaar.
A database error occurred!
The administrator had been informed already.