Hemelsblauwe herenstropdas met Talavera stijl

Art-Nr.: CS7090 | Normale lengte

Hemelsblauwe herenstropdas met Talavera stijl

Opwindend rood patroon op duivenblauwe grond

Dit extravagante Kravatten ontwerp van het Cantucci label is ge?nspireerd op Mexicaanse keramiekkunstenaars. Daar bestaat de zogenaamde "Talavera"-stijl al meer dan 500 jaar en versiert niet alleen verschillende tegels, potten of vazen, maar ook vele huizen.
. Om het dagelijks leven vrolijker te maken, werd het idee van een kleurrijke stijl nu geprojecteerd op Kravatten. De resulterende katoenen prints zijn een echte must-have voor individualisten en open-minded optimisten. De stropdas kan gebruikt worden met linnen, polo of katoenen overhemden als een perfecte introductie tot het gesprek - het is daarom een zogenaamde "Conversational Tie". Maar niet alleen dat de stijl aantrekkelijk is en een statement maakt, ook de kwaliteit moet worden benadrukt. Handgemaakt, de Kravatte gemaakt van 100% beste katoen is een nobel heren accessoire. Ook de breedte is modern en eigentijds met 7cm. Alle delen van de stropdas en de insert en voering zijn onder een hoek van 45 graden gesneden. Dit geeft de das de nodige elasticiteit en een vlotte val, d.w.z. hij draait niet. De ingelegde elastische inlaat maakt de rimpels weer gladder en de stropdas springt gemakkelijk op, zelfs na langdurig dragen.

Producteigenschappen:Producteigenschappen:
Lengte: 148cm
Breedte: 7cm
Materiaal: 100% katoen met opdruk
Kleur: lichtblauw, nachtblauw, rood, witte stippen
slechts
5,00 €
Stropdassen voor 5 Euro Stropdassen voor 10 Euro Stropdassen voor 15 Euro Stropdassen voor 20 Euro Verzendkosten Winkelwagen Afrekenen Algemene voorwarden & Contact Stropdas.org