Geel-nacht-blauwe stropdas met ornamentpatroon

Art-Nr.: CS7079 | Normale lengte

Geel-nacht-blauwe stropdas met ornamentpatroon

100% katoen uit het Talavera assortiment

Zou het wat kleurrijker kunnen zijn? De Talavera-serie stropdassen van het Cantucci-label voegen een vleugje kleur toe aan het dagelijks leven. De bijna klassiek ogende ornamenten zijn niet alleen geschikt voor creatieve rebellen, maar kunnen ook dienen als blikvanger voor een meer conservatieve uitstraling. Vooral door het donkere marineblauw van de Kravatte lijkt het ontwerp ondanks zijn sterke aanwezigheid niet opdringerig.
Dit is precies wat liefhebbers ook waarderen aan de Talavera keramische kunst, die als inspiratiebron diende voor het ontwerp. Maar de Kravatte scoort niet alleen optisch en in zijn verschillende effect - ook kwalitatief weet de 148cm lange stropdas kwalitatief te overtuigen.
De Kravatte is met de hand gemaakt van 100% katoen en dankzij de vormstabiele inlaat zorgt de Kravatte voor een soepele val. De breedte is ook eigentijds en toch niet te slank: met 7 cm kunnen beide jongeren punten scoren en de voorstanders van de klassieke mannenmode zijn een goed figuur.

Producteigenschappen:
Lengte: 148cm
Breedte: 7cm
Materiaal: 100% katoen met opdruk
Kleur: zongeel, marineblauw, wit, lichtrode stippen
slechts
5,00 €
Stropdassen voor 5 Euro Stropdassen voor 10 Euro Stropdassen voor 15 Euro Stropdassen voor 20 Euro Verzendkosten Winkelwagen Afrekenen Algemene voorwarden & Contact Stropdas.org