Duifblauwe katoenen katoenen herenstas met bloemenprint voor heren

Art-Nr.: CS7092 | Normale lengte

Duifblauwe katoenen katoenen herenstas met bloemenprint voor heren

Stropdas van Cantucci in Talavera design

Een frisse en heldere stropdas die de kijker een positief gevoel geeft: Deze katoenen stropdas van het label Cantucci is ideaal om donkere dagen vriendelijker te maken of om zonnige dagen te ondersteunen.
De vrij klassieke bloemenprint is gebaseerd op de "Talavera"-stijl. Dit zijn de historische keramische schilderijen in Mexico, die al meer dan 500 jaar met de hand worden gemaakt en die verschillende muren van het huis versieren.
Omdat het patroon terug te voeren is op een navenant klassiek handwerk, kan de stropdas ook een goed figuur zijn als een klassiek zakelijk overhemd. Ze ziet er echter bijzonder ontspannen uit met een casual linnen overhemd of zelfs met een jeans of polo. Met de 7cm brede stropdas zijn er bijna geen grenzen aan de creativiteit.
Maar niet alleen het design - ook de kwaliteit overtuigt met dit bindmiddel. De stropdas is gemaakt van 100% exclusief katoen met een kleurrijke print en is met de hand gemaakt. De maatvaste inleg en het katoenmateriaal zorgen voor een altijd losse pasvorm en voorkomen overmatige kreukelvorming. De lengte van de das is 148 cm.

Producteigenschappen:
Lengte: 148cm
Breedte: 7cm
Materiaal: 100% katoen met opdruk
Kleur: lichtblauw, wit
slechts
5,00 €
Stropdassen voor 5 Euro Stropdassen voor 10 Euro Stropdassen voor 15 Euro Stropdassen voor 20 Euro Verzendkosten Winkelwagen Afrekenen Algemene voorwarden & Contact Stropdas.org