Band oud roze

Art-Nr.: SB1410B | Normale lengte

Band oud roze

Knoopvlakte in oudroze

Fluweelachtig glanzende stijlvolle zakelijke stropdas in matroze, soepel geweven met glanzend satijnen oppervlak. Een stropdas geweven van de beste 5-laags getwiste garens van zijde, met de hand gesneden en genaaid. De stof en het inzetstuk zijn onder een hoek van 45 graden afgeknipt, zodat de band een betere elasticiteit heeft en soepel valt, d.w.z. dat de band niet verdraait. Herenaccessoires van peterselie worden beschouwd als eersteklas verwerkte topproducten van dasmode. Bij de productie van de das werd uitsluitend zijde van hoge kwaliteit gebruikt. De inlay is gemaakt van opgeruwd materiaal zodat de stropdas antislip aanvoelt en de rimpels snel weer worden uitgevlakt. Een echte allrounder voor verschillende gelegenheden: u zult deze band niet meer willen missen. De maten van de das zijn: 148 cm en 8 cm.
slechts
15,00 €

Product waardering

Klant 354243 schreef (12.11.2018, 20:42 Uur):
"Zeer ruime keuze, vrijwel alle mogelijke kleuren zijn te bestellen. De gewenste stropdas in kleur brons kon ik niet vinden, maar wel een goed gelijkende in oud-roze. De kleuren op de website zijn correct en komen overeen met het geleverde product. Top !"
Waardering 5/5 
Stropdassen voor 5 Euro Stropdassen voor 10 Euro Stropdassen voor 15 Euro Stropdassen voor 20 Euro Verzendkosten Winkelwagen Afrekenen Algemene voorwarden & Contact Stropdas.org